onsdag 20 januari 2010

Ser du en ljusning kan det vara skenet som bedrar

Jaha då var man tillbaka på jobbet igen. Jobbar natt i dag och i morgon, sen är det helg! Ska försöka hitta på något kul med kidsen! Kanske "busliken" (busfabriken) eller något annat kul. Mio ska dessutom få åka in till lekhuset och köpa sig en leksak, han har varit så duktig, som gått på toaletten hela veckan!! ♥stolt♥
Känner mig arg och upprörd på vissa personer. Att vissa människor fan aldrig lär sig att ta ansvar för sina handlingar, så jävla egoistiska och egenkära! Är så trött på att alltid ställa upp och vara schysst, när det uppenbart inte kommer tillbaka!
Vad är det för fel på folk! Om någon är schysst, vill man ju vara det tillbaka.
Nääää...inte alla, bara dom får som dom vill så!!
Så finns det vissa andra som kan vara både spydiga och elaka, och sen ska försöka lägga skulden på någon annan, så lågt!!
Inte rätt!!
Fel fel
Har 2 jävligt stora kottar, som just fått ett nytt hem!!
Trött, besviken, ledsen och förbannad!!
Nu räcker det med att ta skit från andra, tänker fan inte vara snäll längre.....
Sätter på mig hornen i kväll...går och lägger mig så har det säkert gått över tills i morgon.
love you all
ni andra..ni vet säkert vilka ni är...up yours..

1 kommentar:

  1. Som du vet ärbara KVINNA så är männen en B-kopia och alltså behäftade med en massa fel. Borde skicka en anmälan till "arga sverker". Borde finnas en returknapp på de monstren. Verkar vara något DNA-fel det där med egoism och självkärlek. De tänder förbanne mig bara de ser sig i spegeln. Att skicka över egna tasksaker tyder på minibrain och troligen är det reptilhjärnan som arbetar (finns det något mer?). De få exen om fungerar är tyvärr upptagna eller homo. Jäkla skitplanet man hamnat på.

    SvaraRadera

Bloggintresserade